Posted on

Velkommen til nye DeMoon

Etter at støvet fra Messe Noir har lagt seg, er det nå på tide å se fremover. Mye spennende ligger klar på vent og i kulissene jobbes det som aldri før. Messe Noir ble en så stor suksess hos publikum, at jeg har tatt en avgjørelse om å fortsette med Messe Noir i fremtiden. Den gang da det skjer, vil det bli billettpriser, mindre fokus på bok og et enda mer selvstendig show.

21469737_10211905375643172_1169912029_n
Moir on Messe Noir

Lucifers Manifest vil fortsette å få litt fokus fremover men her vil jeg holde kortene relativt tett til brystet inntil videre. Jeg kan si så mye at jeg vil gjøre ting enda mer selvstendig i fremtiden, og til å begynne med vil jeg meddele at jeg nå tilbyr “Lucifers Manifest” (1. opplag) signert, via Vipps til 200,- Ingen fraktkostnader, den biten tar jeg meg av selv. For å kjøpe boken, kan du nå bare vippse 200,- og navn og adresse, så vil du få boken til sendt med A-post innen 3-5 dager. 🙂

En ting som dessverre har fått blø en god del mens Messe Noir har holdt på, er selvsagt alles favoritt-podcast: Dystopia. Men ikke nå lenger! Dystopia vil få mye fokus fremover og det er flere veldig spennende episoder planlagt godt fram i tid. Vi vil også vurdere å spille inn tidligere episoder og elevere dem til dagens kvalitet. Verden er fortsatt syk, og vi dykker dicken enda dypere… Dystopia

Videre vil dere sikkert også legge merke til to ting: Websiden er fyldigere og den har også endret navn? What? Yessir! DeMoon Forlag har vært startskuddet for Lucifers Manifest, men etterhvert som DeMoon Forlag har utviklet seg og ser mot fremtiden, vil den skifte både look og navn. Akkurat nå er DeMoon et enkeltpersonforetak, med tiden vil den bli et AS og bli en selvstendig utgiver av litteratur, musikk, kunst og underholdning. Jeg føler da at et navn på selskapet med en litt mer omfavnende appell er riktig avgjørelse. Velkommen til “Norse Publishing.” Kaos av Orden.

Uten navn-1.jpg

Enda mer spennende ting er i gjære, så bli med på reisen mot et sannere, mørkere univers. Del ordet, vis folk og prek og lik og snakk om Norse Publishing. Det er kun ved hjelp av dere at dette kan vokse seg større. La oss sammen skape Kaos av Orden.

Vær hilset
Ypperstepresten

Leave a Reply