Posted on

Vakuum #2

Jeg ser mot horisonten. Vakuumet jeg føler på er virkelig. men det skal fylles med noe.

Hvorfor? Jeg hater å ikke bli ferdig med ting. Men jeg hater enda mer å bli ferdig med ting. Jeg har akkurat fullført skrivingen og redigeringen av Lucifers Manifest Messe Noir Limited Edition. Det er, i bunn og grunn, en Lucifers Manifest jeg er enda mer fornøyd med. Jeg har allerede skaffet ISBN-nummer og lanseringen er satt til 1 mars. Så da er det bare å vente, tenker jeg. Må jo også få den i trykk og slikt, men ja, jeg må vente.

Jeg holder også på å skrive på en annen bok. Dette blir en kort novelle i E-bok-format og jeg er allerede veldig stolt av den. Det blir en litt annerledes fortelling, men satt i samme univers. Fortellingen er også en av to fortellinger som vil lede inn i neste bok i serien. (Jeg har enda ikke navn på den. Men den vil få en lansering senest i 2019.)

Så er det selvsagt lanseringen jeg skal ha på Litteraturhuset. Det er jo også noe jeg må begynne å skrive på. Jeg ønsker å gjøre lanseringen til en type Messe Noir igjen. Det var et format som fungerte veldig fint for meg. Jeg hadde inntrykk av at publikum også synes dette var trivelig. Så der er nok et prosjekt å skrive til.

Ja selvsagt, jeg må jo skrive for Dystopia også. Denne rare lille podcasten som jeg merker krever mer og mer av oss. Jeg innser at tre og en halv times lange podcaster er i drøyeste laget, men slik jeg føler det, er det et bedre alternativ enn en halvtime i måneden. Med tiden, når Norse Publishing faktisk begynner å tjene penger, vil vi kunne ha oftere og kortere sendinger, og med en høyere kvalitet. Det samme gjelder annen produksjon.

Jeg ligger absolutt ikke på latsiden hva gjelder planer for Norse. Dette begynner å bli virkelig morsomt, og jeg har fått tildelt 100 ISBN-numre av Nasjonalbiblioteket. Altså jeg har fått grønt signal på 100 bøker og skrifter. Det skal jeg selvsagt få brukt opp. Norse Publishing beveger seg sakte over i en annen fil etterhvert. Vi er et forlag som vil satse der andre forlag vil nøle. Og fremtidige satsinger vil komme i form av fokus på samfunn, psykologi, religion og ikke minst kunst. Kunst som griper. Ikke to blå streker og en dott. Kunst med sjel og en mening. Norse Publishing ser mot horisonten.  Vakuumet vi alle føler på er virkelig. Men det skal fylles med noe. Noe virkelig ekte.

Leave a Reply