Posted on Leave a comment

Messe Noir II: Vakuum

Først og fremst vil jeg takke alle og enhver for at dere tok dere tid til å komme på Messe Noir. For min del ble det en stor fest og jeg, og mange andre, hadde det utrolig fett. Showet gikk som planlagt og selv om det var litt lydproblemer, så var stemningen absolutt til stede. Jeg har fått flere spørsmål om hva som skjer videre nå. Skal jeg lage et show til? Når kommer neste bok, etc. Og det skal jeg fortelle dere.

Black Blues E

  • Neste bok kommer mot slutten av 2019. Foreløpig arbeidstittel er “Monsteret Våkner.”
  • Messe Noir vil ta seg en liten pause fremover. Det tar på å ha et slikt show, både krefter, energi og tid går med. Men det vil komme en Messe Noir III før eller siden.
  • Podcasten “Kanapeer For Terapeuten” vil snart få sin etterlengtede premiere og en tredjedel av mitt fokus vil fremover være på å få denne opp å gå. Jeg gleder meg veldig til å pløye nye marker.
  • En annen tredjedel av min oppmerksomhet vil fremover fokuseres på Dystopia. Denne podcasten står meg veldig nært, men den har fått for lite oppmerksomhet oppi alt det andre. Dystopia gjør meg veldig stolt, og fremover skal det bli bedre og flere av dem.
  • Blacknoise vil bli prioritert fremover. Jeg må få en fot inn i musikkmiljøet. Addendum er kanskje ikke teknisk det mest feilfrie som er produsert, men sangene er sterke og holder absolutt mål i en evig ekspansiv verden av musikk. Sjekk ut Blacknoise med Addendum over alt hvor musikk selges og strømmes. Det vil komme slipp av LP’er til høsten. https://www.facebook.com/NorseBlacknoise/
  • BlackNoise2 (1)
  • Lucifers Manifest Messe Noir Edition vil komme for salg i våre nettbutikker innen kort tid. Det vil også “Norse Digital Edition.” Det er veldig mye bra som kommer for salg snart. Kjøp forøvrig “Black Blues” fra https://norse-publishing.com/product/black-blues/
  • Ellers annet enn det, vil jeg fortsette å legge ut små blogginnlegg og holde nettsiden og alle dere oppdatert.
  • Ha en fantastisk vår.

 

Leave a Reply